+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Revisor

Revisor med lokal forankring

Hos RevisorGården er vi behjælpelige inden for alle salgs revisions- og bogholderiopgaver. Med vores primære hovedsæde og lokale forankring i Holbæk, Odsherred og København dækker vi et bredt spektrum af erhvervsdrivende. Fælles for vores revisorer og bogholderiets arbejde er, at vi sætter en ære i at aflevere et kvalitetssikkert og professionelt stykke arbejde.

Dem du møder i telefonen, er også dem du møder på kontoret. Vi sætter en ære i at møde vores kunder i øjenhøjde og danne tætte relationer, for at få det bedste ud af ethvert samarbejde.

 

KONTAKT

360 graders økonomisk rådgivning

Med RevisorGårdens 360 strategi garanterer vi rådgivning og sparring hele vejen rundt om virksomheden. Vi hjælper dig bl.a. med at udarbejde årsrapporten, vi hjælper dig til at forstå skatteforhold og momsregistrering, og vi hjælper dig med at omstrukturere din virksomhed f.eks. i forhold til generationsskifte. Alt sammen for at sikre, at du som virksomhedsejer føler dig tryg i de beslutninger, der træffes.

Vi hjælper med at udarbejde årsrapporten 

Årsrapporten viser, hvordan virksomheden har klaret sig i løbet af året, og er en vigtig grundsten i det at drive en virksomhed. Årsrapporten indeholder blandt andet et årsregnskab, som dækker over de pengestrømme der er gået ind og ud af virksomheden i det forgange år. Årsregnskabet indeholder altid en resultatopgørelse som dokumentation for virksomhedens over- eller underskud samt en balanceopgørelse over virksomhedens aktiver og passiver.

Årsrapporten er tidskrævende og det er bestemt påkrævet, at man holder tungen lige i munden. Det gør vi hos RevisorGården, og vi sørger altid for at holde vores deadlines, så årsrapporten bliver leveret til kunden i rette tid.

Vi hjælper med daglige opgaver inden for regnskab, bogholderi og administrativt arbejde

Fra 2022 begyndte den nye bogføringslov at blive implementeret i Danmark, hvor langt de fleste virksomheder skal anvende digitale bogføringsprogrammer og opbevare bilag digitalt. I 2024 implementeres den næste fase. Mens det for nogle er en helt naturlig del af hverdagen at benytte digitale programmer, er det for andre en mere uoverskuelig opgave. Vi hjælper naturligvis i hele processen fra analog til digital, og sørger for at lave overskuelige systemer, der gør det nemt at finde gammelt bilagsmateriale frem igen. Vi strømliner gamle og krøllede papirslapper, og bidrager til en behagelig overgang for kunderne mod en mere digital hverdag.

Søger du en ny revisor i Holbæk, Odsherred eller København

Står du og en mangler en tillidsfuld og pålidelig revisor, som kommer hele vejen rundt om din virksomheds økonomiske situation, så er du altid velkommen til at tage fat i RevisorGården. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale til at starte med. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT

Kontakt os

Lisbeth Wierling Schimmelmann

Partner | Statsautoriseret revisor
lisbeth@rgh.dk

Morten Lund Wilhelmsen

Partner | Statsautoriseret revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2024 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram