+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Om os

Vi er din lokale revisor

RevisorGården A/S er dit lokale revisionsfirma og bogholderi. Du finder os i Holbæk, Odsherred og København.

At være tæt på vores kunder og det lokale område er enormt vigtigt for os. Selvom vi har base i Holbæk, har vi opbygget en stærk kundegruppe i Odsherred og København. Det er derfor helt essentielt for os at være tilstedeværende i disse områder. Vi blev stiftet i 1997 og har derfor mere end 25 års erfaring med os.

Gennem vores revisionshuse beliggende forskellige steder i landet har vi givet os selv de bedste forudsætninger for at kunne rådgive vores kunder der, hvor de befinder sig. Vores klare mål med dette er at kunne sikre vores kunder en god økonomi og naturlig vækst i fremtiden.

KONTAKT

Hos RevisorGården elsker vi vores arbejde, og vi altid har fokus på at kunne hjælpe vores kunder i øjenhøjde.

Vi sætter stor pris på at være involverede i vores kunders drift og strategi og at kunne følge med i udviklingen i vores kunders virksomheder. Det er blandt andet det, som er medvirkende til, at vi nyder at tage på arbejde.

Som kunde i RevisorGården vil du få tilknyttet en fast kontaktperson, som følger dig og din virksomhed, selvom du naturligvis også har adgang til hele husets kompetencer.

Du kan finde vores medarbejdere her.

 

 

Bestil en uforpligtende samtale

Søger du et hold af kompetente og engagerede revisorer? Kontakt RevisorGården i dag og book en gratis og uforpligtende samtale om din økonomi.

KONTAKT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2024 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram