+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Revisor Holbæk

Revision, regnskab og økonomisk rådgivning til dig, der har base i Holbæk og omegn.

RevisorGården har helt fra start af været solidt forankret i Holbæk og vi er din lokale revisor.

Her er vi både en aktiv del af det lokale erhvervsliv, samt rådgiver og sparringspartner for en lang række store og små virksomheder – offentlige som private – i området.

Vi sætter stor pris på at være tæt på vores kunder, og at vi ofte mødes til forskellige arrangementer eller events i lokalområdet, styrker vores fælles bånd. Det er værdifuldt. Både for os og for kunderne, for jo bedre vi kender hinanden, jo bedre kan vi rådgive i de situationer, hvor det er nødvendigt.

 

KONTAKT

Rådgivning om regnskab og revision i Holbæk

Udover at vi naturligvis leverer de normale ydelser indenfor revision og regnskab, f.eks. udfærdigelse af årsopgørelser, momsindberetninger, lønsum mm, rådgiver vi også gerne indenfor disse områder:

 

Generationsskifte

Et generationsskifte er ikke noget, man lige får til at ske fra den ene dag til den anden. Faktisk siger man, at et godt generationsskifte har været planlagt i 3-5 år forinden. Der er mange ting, der skal tages højde for, ikke mindst økonomisk. Vores revisorer har allerede hjulpet en lang række virksomheder godt igennem et generationsskifte, og hjælper også gerne jeres virksomhed.

 

Finansiering og investering

Som virksomhed vil man løbende skulle træffe beslutninger, der har en indvirkning på den samlede økonomi. Det kan være ifm. opkøb af andre virksomheder, likviditetssikring, investering i nye ejendomme og meget andet. I disse situationer kan det være en stor hjælp at have en økonomisk sparringspartner med på råd. Ofte vil vi i kraft af vores erfaring kunne se alternative muligheder, samt sikre at du træffer de bedst mulige beslutninger ift. økonomien.

Omstruktureringer

Der kan løbende være behov for omstruktureringer i en virksomhed. Hvis du f.eks. er startet som enkeltmandsvirksomhed og har været i god vækst, kan det på et tidspunkt give god mening at omdanne din virksomhed til et egentligt selskab. Der kan også være tale om en fusion eller måske en opdeling af en eksisterende virksomhed i to. Muligheder kan være mange, og det kan have stor økonomisk betydning at navigere rigtigt i dem.

 

Bogholderi

Vi yder ikke kun hjælp, når virksomheden skal have revideret sit årsregnskab. Vi hjælper også gerne med de daglige opgaver indenfor regnskab, bogholderi og lønadministration.

Vi kan f.eks. sørge for at registrere alle dine bilag, samt komme med løbende rapporter omkring din økonomiske situation, så du hele tiden har overblik over din økonomi. Hvis du skal opsætte et nyt bogholderi, kan vi også hjælpe med at få startet det rigtigt op, og det samme gælder, hvis du skal skifte bogholderi-system. Løn, moms, lønsum mm. hjælper vi naturligvis også gerne med.

 

Kontakt os gerne

Overvejer du at benytte os som din økonomiske sparringspartner, så kontakt os meget gerne her. Så tager vi et uforpligtende møde og en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

KONTAKT

Kontakt os

Lisbeth Wierling Schimmelmann

Partner | Statsautoriseret revisor
lisbeth@rgh.dk

Morten Lund Wilhelmsen

Partner | Statsautoriseret revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2024 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram