+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Revisor København

Økonomisk rådgivning, revision og regnskab i København.

Vi tror på, at for at yde den bedste og mest vedkommende økonomiske rådgivning og hjælp, er det vigtigt at være tæt på vores kunder.

Selvom vores base er i Holbæk, har vi opbygget en stor kundegruppe i København og for at kunne servicere den bedst muligt, har vi nu oprettet selvstændigt kontor i København.

Som kunde her vil du naturligvis få din faste rådgiver, men samtidig får du adgang til hele det netværk af kompetencer, som findes på RevisorGården.

KONTAKT

Revision og regnskab – og meget mere

De økonomiske forhold spiller en vigtig rolle i enhver virksomhed. Derfor efterspørger flere og flere virksomheder en økonomisk rådgiver og sparringspartner, der kan være med på sidelinjen, ikke bare når årsregnskabet skal udfærdiges, men også løbende året igennem.

Denne efterspørgsel sætter vi en stor ære i et kunne imødekomme, og derfor kan vi tilbyde en løbende og tæt økonomisk rådgivning, hvor vi gerne vejleder omkring de økonomiske konsekvenser af de valg og beslutninger, en virksomhed kontinuerligt bliver stillet overfor.

Udover at fungere som økonomiske rådgiver hjælper vi naturligvis fortsat med de mere klassiske opgaver indenfor revision, regnskab og bogholderi, herunder:

 

Opstart af bogholderi

Er du en ny virksomhed eller er du ved at skifte bogholderi-system, så er det vigtigt at komme rigtigt fra start, idet fejl i opsætningen eller uhensigtsmæssige rutiner kan være både svære og kostbare at rette efterfølgende. Derfor hjælper vi gerne med at starte bogholderiet korrekt op, ligesom vi gerne underviser i brugen af de forskellige økonomi-systemer, så risikoen for fejl bliver minimeret.

 

Løbende bogføring

Nogle virksomheder ønsker selv at stå for den løbende bogføring, men for andre kan det give god mening at lægge den funktion ud til andre. Vi varetager gerne jeres løbende bogholderi med registrering af bilag etc. Dette kan foregå enten hos os eller ude i den enkelte virksomhed.

Moms og lønsum

Indberetningen af moms og lønsum kan til tider være en tidskrævende opgave, især hvis virksomhedens bilag ikke er blevet korrekt registreret igennem perioden. Vi kan indberette både moms og lønsum for jer, registrere alle bilag korrekt, samt løbende afgive rapport omkring resultat og status, så I som virksomhed ikke får nogle ubehagelige overraskelser på den front.

 

Lønadministration

Ofte oplever virksomheder, at lønadministrationen kan være meget tidskrævende. I disse tilfælde kan det give god mening at lægge administrationen af lønnen ud til eksterne kræfter. Vi hjælper meget gerne med arbejdet, ligesom vi også kan være behjælpelige med at opsætte de rette lønsystemer og oplære jer i brugen af disse.

 

Revision af årsregnskab

En revision er en uvildig gennemgang af virksomhedens regnskab, hvor det vurderes, om regnskabet giver et korrekt billede af virksomhedens økonomi, samt lever op til de lovpligtige krav. Vi er godkendt af Erhvervsstyrelsen til at udføre den lovpligtige revision eller udvidede gennemgang af årsregnskabet.

 

Kontakt os gerne

Har du behov for hjælp eller rådgivning omkring din virksomheds økonomi, så kontakt os meget gerne her. Så tager vi et uforpligtende møde og en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

KONTAKT

Kontakt os

Lisbeth Wierling Schimmelmann

Partner | Statsautoriseret revisor
lisbeth@rgh.dk

Morten Lund Wilhelmsen

Partner | Statsautoriseret revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2024 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram