+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Revisor Odsherred

Revision, regnskab og økonomisk rådgivning til dig, der bor i Odsherred.

RevisorGården betjener en rækker kunder i Odsherred, og flere af vores medarbejdere har dagligt lokal tilstedeværelse.

Ved at være tilstede i Odsherred er vi tæt på vores kunder i hele Nordvestsjælland, hvilket både er en fordel for os og for de kunder, der besøger os i hverdagen. Ved at være tæt på vores kunder, kan vi yde den bedste hjælp og rådgivning.

Hos vores revisorer får du din faste kontaktperson, men samtidig får du også adgang til hele RevisorGårdens samlede netværk af kompetencer.

 

Økonomisk rådgivning og hjælp

Udover hjælp og rådgivning vedr. revision, bogholderi og regnskab, tilbyder vi også økonomisk rådgivning indenfor en lang række andre områder, herunder:

 

Skatterådgivning

Benytter din virksomhed alle de relevante skattemuligheder, der findes for virksomheden, eller betaler I i virkeligheden for meget i skat? Vi gennemgår virksomhedens økonomi, identificerer de eventuelle muligheder for forbedringer, samt finder den bedste skattemæssige løsning for netop jeres virksomhed. Desuden rådgiver vi gerne om skatteoptimering ifm. ændringer i virksomhedens struktur eller opbygning.

KONTAKT

IT-rådgivning

Mange virksomheder kører med de økonomi-systemer, de altid har kørt med. Dels fordi det kan være uoverskueligt at vælge nyt, og dels fordi det er blevet en vane med det gamle. Men det er ikke altid, at den oprindelige løsning stadig er den bedste for virksomheden.

Derfor rådgiver vi gerne om, hvilke systemer og hvilken IT-struktur, der er optimal, og vi hjælper også gerne med implementeringen og oplæringen. Naturligt nok har vi desuden et bredt kendskab til en lang række bogholderisystemer, og hjælper jer gerne med at vælge det, der passer bedst til jeres virksomhed.

 

Ledelse og strategi

Omstruktureringer i virksomheden, samt udvikling og iværksættelse af nye strategier kræver ofte grundige økonomiske overvejelser, som det til tider kan være svært at gennemskue konsekvenserne af. Vi træder gerne ind som en økonomisk sparringspartner, der kan rådgive og vejlede omkring det økonomiske udfald af de forskellige scenarier og muligheder. Når beslutningerne er taget, hjælper vi ligeledes med at skabe det mest givtige økonomiske set-up omkring dem.

På samme måde som en bil har brug for løbende eftersyn for at kunne blive ved med at køre godt, har virksomheder også brug for løbende at få undersøgt, om hele maskineriet kører optimalt.

En sådan undersøgelse kalder vi for et ”serviceeftersyn”. Ved et serviceeftersyn undersøger vi, om processerne i din virksomheder fungerer, som de skal. Herudover gennemgår vi ting som lønprocedurer, skat, finansieringsforhold, økonomisystemer, interne kontroller mm. – alt sammen med henblik på at optimere de steder, det er muligt og give jer så problemfri en videre kørsel som muligt.

 

Kontakt os gerne

Overvejer du at benytte vores revisorer til at varetage jeres regnskaber, revision eller økonomiske rådgivning, så kontakt os meget gerne her. Så tager vi et uforpligtende møde og en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

KONTAKT

Kontakt os

Lisbeth Wierling Schimmelmann

Partner | Statsautoriseret revisor
lisbeth@rgh.dk

Morten Lund Wilhelmsen

Partner | Statsautoriseret revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2024 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram