Håndværk + entreprenør

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Automekaniker Elektriker Entreprenører Malermester Murermester Montør Tømrermester VVS

Er du selvstændig håndværker? Så er du sandsynligvis en dygtig fagmand. Men er du også god til at skabe en succesfuld forretning? Som håndværker med egen virksomhed er der ofte store udfordringer, der skal overvindes, før du kan få et overskud ud af din forretning. Du kan være udsat for stort tidspres. Du har måske mange ting i gang på samme tid. Du mangler muligvis tid til at lave en ordentlig forkalkulation. Din fakturering halter måske bagefter. Dine efterkalkulationer bliver nogle gange ikke nået, før det er for sent?

Selvom du står overfor den slags udfordringer, skal der sandsynligvis ikke så meget til for at gøre din forretning til en succes. Nogle få grundlæggende principper kan gøre hele forskellen. En grundig forkalkulation betyder, at du kan afgive tilbud, som giver dig et ordentligt dækningsbidrag. Et effektivt system, som sikrer hurtig fakturering, er med til at skabe en god likviditet. En grundig efterkalkulation er afgørende for, om du tjener nok på dit arbejde. For at du kan lave en korrekt efterkalkulation, er det afgørende, at du har styr på tids- og materialeforbrug.

Hos RevisorGården Holbæk kan vi hjælpe dig med at lave et effektivt for- og efterkalkulationssytem. Vi kan sætte et effektivt faktureringssystem op for dig med en rykkerprocedure, som betyder, at du får pengene i hus. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at tids- og materialeforbrug registreres korrekt.

Vi har hjulpet andre med:

• Forretningsplan, budgetter, periode- og årsregnskaber

• Sparring i forbindelse med køb eller udvidelse af virksomhed

• Forslag til finansieringsmuligheder

• Rådgivning i tilfælde af krise i virksomheden

• Valg eller ændring af virksomhedsform, hjælp ved omdannelse til selskabsdrift

• Rådgivning i forbindelse med generationsskifte

• Rådgivning om investeringer, leasing og køb

• Kontakt med pengeinstitut, SKAT m.fl.

• Bogføring samt moms og lønregnskab.

Styring af økonomien har, ikke mindst de seneste år, vist sig at være yderst vigtig. Derfor er det af stor betydning, at vi har et revisorfirma der tænker ligesom os, som er professionelle, anstændige og yder den service der skal til. Så ved vi at der er orden i tingene, og at vi altid kan få den rigtige rådgivning, før vi kaster os ud i noget nyt.
Michael Sagner Hansen Murermester Bognæs