+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Nyansættelser

Nyansættelser

Vi starter det nye år med at byde velkommen til hele tre nyansatte, der skal styrke teamet på Kalundborgvej.

Mads Hadberg

Den første er Mads, som læser til finansøkonom her i Holbæk. Mads er på 4. semester og skal være hos i tre måneder. Mads skal snuse til revisorlivet og forhåbentlig vælger han denne vej når hovedopgaven er skrevet til foråret. Til at starte med skal han lære om debet/kredit, men tanken er i høj grad også at han skal stifte bekendtskab med arbejdspapirer, regnskabsopstilling, skatteberegninger m.v. så han får en god introduktion til vores spændende og afvekslende hverdag.

 

Sandra Jeppesen

Fra Herfølge har vi hentet forstærkning til vores bogholderi/revisionsafdeling. Hun skal som nævnt både arbejde med bogholderi og regnskabsopstillinger. Sandra har læst til financial controller og har en ambition om at læse HD 2. del, når hun har samlet erfaring nok til det.

 

Lisbeth Wierling Schimmelmann

Som vi afslørerede i nyhedsbrevet for december, så er hensigten at Lisbeth skal indtræde som partner i RevisorGården, når vi har lært hinanden at kende. Hun kommer til os fra et firma i Roskilde, men er bosat i lokalområdet. Lisbeth har en bred erfaring i branchen og vil tilføre os flere kræfter på det ledelsesmæssige plan, men også i selve kundebetjeningen.

 

Tag godt i mod alle 3.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2024 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram