+45 59 44 65 77
info@rgh.dk
Sikker mail

Ny statsautoriseret revisor i RevisorGården

Hos RevisorGården i Holbæk er særligt én medarbejder glad og tilfreds for tiden. 31-årige Jens Christian Andersen har nemlig netop bestået sin revisoreksamen på rekordtid og kan nu kalde sig statsautoriseret revisor.

Den 15. november 2021 får  Jens Christian titlen som statsautoriseret revisor efter en veloverstået eksamen fra SR-akademiet i København. Uddannelsen gennemførte han sideløbende med sit arbejde hos RevisorGården, hvor han var ansat i en fuldtidsstilling. Jens Christian Andersen bliver dermed den tredje af kontorets medarbejdere, der kan kalde sig statsautoriseret revisor.

”Uddannelsen tager normalvis to og et halvt år, men jeg færdiggjorde den på halvandet. Jeg knoklede på hen over sommeren og har fået god støtte og opbakning fra min arbejdsplads”, lyder det fra en tilfreds Jens Christian, der med sin nye titel ser frem til et endnu større ansvar i sin rolle hos RevisorGården.

Som statsautoriseret revisor besidder han nu den højest mulige revisionsuddannelse, som tages som en overbygning på revisoruddannelsen fra universitetet. Nu står arbejdet altså på at give endnu flere kunder kvalificeret rådgivning om deres økonomi med afsæt i de værktøjer, overbygningen har givet ham.

”Jeg ser rigtig meget frem til at hjælpe kunderne og vigtigst af alt at hjælpe dem i øjenhøjde. For mig er det helt centralt, at kunderne er helt med på, hvad der bliver talt om, og at materialet bliver håndgribeligt for dem”, fortæller Jens Christian.

Til daglig er Jens Christian Andersen bosat på Frederiksberg, hvor han flere gange ugentligt trækker i cykeltøjet og kører af sted på sin racercykel. Han har særligt fået øjnene op for naturen og Vestsjællands mange højdemeter på utallige cykelture med kollegaer samt i Holbæk Cykelklub.

”Jeg cykler så tit, jeg har mulighed for det, og det hjælper selvfølgelig på det, når vejret er godt”, siger Jens Christian om cykelentusiasmen, der har stået på i snart syv år.

Når ikke den nyuddannede revisor sidder med hovedet i regnskaberne på kontoret i Holbæk eller er at finde i racercykelsadlen, vender han næsen mod Vestjylland, hvor han hjælper til på farens gård – i den funktion, han selv betegner som ’deltidslandmand’.

”Jeg hjælper både til i foråret, om sommeren og i efterårssæsonen. Særligt om sommeren, hvor det er højsæson, er der masser at tage sig til”, fortæller Jens Christian  om arbejdet på gården i det Vestjyske.

På kontoret i Holbæk ser Jens Christian med sin nye titel frem til større arbejdsansvar samt endnu flere spændende samarbejder med kunderne hos RevisorGården. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Ved en senere lejlighed vil der blive lejlighed til at ønske ham tillykke med titlen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra finansbranchen, tidsfrister og gode historier.

Book et møde og få en gratis konkurrentanalyse

Få en gratis konkurrentanalyse inkl. en hel times gennemgang med en af vores revisorer.
© 2022 RevisorGården | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram