Referencer

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Fra første møde kompetent rådgivning. God kontakt og forståelse for specielle behov indenfor fag. Nem at få fat i, god til sparring og løsninger af opgaver. Forståelig gennemgang af virksomhedens regnskaber. God, brugbar dokumentation der holder alle krav som stilles. Kan anbefales.
Asger Lind Poulsen Speciallæge i Kirurgi og Urologi
Venlig og kompetent vejledning er en selvfølgelighed. Sammen med bedre rådgivning for færre penge. Men endnu vigtigere er jeres dybe indsigt i vores branche og grundige kendskab til vores fag.
Kirsten Sillehoved Kiropraktor Kiropraktor Sillehoved ApS
Styring af økonomien har, ikke mindst de seneste år, vist sig at være yderst vigtig. Derfor er det af stor betydning, at vi har et revisorfirma der tænker ligesom os, som er professionelle, anstændige og yder den service der skal til. Så ved vi at der er orden i tingene, og at vi altid kan få den rigtige rådgivning, før vi kaster os ud i noget nyt.
Michael Sagner Hansen Murermester
I forbindelse med opstart af vores Botilbud Lykkegard, et tilbud til voksne mennesker med autisme, blev vi anbefalet at kontakte Martin Skovholm fra RevisorGården Holbæk. Vi havde med det sammen en oplevelse af, at være kommet til det rette sted, fagligheden og engagementet var tydeligt. Vi fik en god konkret vejledning og indsigt i de økonomiske aspekter i og omkring opstarten som selvstændig. Der har igennem forløbet været god sparring og de opgaver der er dukket op, er blevet løst. Vi vil uden tøven anbefale Martin Skovholm, hvis nogle skulle søge en revisor med kendskab til de sociale område, og til de procedurer der er omkring opstart at et botilbud.
Pernille Brandt Leder Botilbuddet Lykkegard