Vi er blevet medlem af Kreston Danmark

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Kreston Danmark

Det er med stor glæde at vi pr. 1. januar 2021 er blevet en del af Kreston Danmark.

Hvad er Kreston Danmark

Kreston Danmark er en sammenslutning af ca. 40 uafhængige revisionsfirmaer, der samarbejder om faglige værktøjer, udvikling af IT, efteruddannelse, specialistviden og meget mere. Der udgives hertil en række nyhedsbreve og informative opslagsværker, til brug for både kunder og revisorer.

Kreston Danmark er tillige medlem af den internationale revisorsammenslutning Kreston International, hvor der samarbejdes på tværs af landegrænserne.

Hvad betyder det for vores kunder

Som medlem af Kreston Danmark får vi adgang til en række nye It-værktøjer og faglig sparring, da vi sammen med ca. 350 revisormedarbejdere udveksler erfaringer, deltager på interne kurser mm. for at gøre os endnu mere kompetente til at løse vores opgaver, som vi er sikker på også kommer vores kunder til gode.

Vi vil desuden kunne tilbyde revisorassistance på tværs af landegrænserne, da Kreston International er repræsenteret i 110 lande.

Medlemsskabet af Kreston Danmark ændrer ikke på RevisorGårdens ejerstruktur eller selvstændighed.

Vi er så klar til 2021!