Slutafregning af de første udbetalinger af kompensation

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

99.000 virksomheder og freelancere har fået brev i Digital Post om slutafregning. Brevet fortæller, at det nu er tid til den slutafregning, der var forudsætningen for hurtig udbetaling af kompensation. I slutafregningen skal virksomheder og freelancere indsende dokumentation for de faktiske omkostninger i perioden for at sikre, at alle får den kompensation, de er berettiget til.

Nogle virksomheder og freelancere kommer til at tilbagebetale, mens andre skal have yderligere kompensation. Der bliver i første omgang slutafregnet for:

  • Kompensation for udgifter til faste omkostninger fra 9. marts til 8. juli 2020
  • Kompensation udbetalt til selvstændige og freelancere fra 9. marts til 31. august 2020.

Dokumentation for disse perioder skal indberettes senest 30. september 2021.  Erhvervsstyrelsen sender besked i Digital Post, når det er tid til slutafregning for lønkompensation og øvrige perioder.

Det kan du læse mere om her:

https://erhvervsstyrelsen.dk/kompensation-slutafregning-af-de-foerste-udbetalinger

https://virksomhedsguiden.dk/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/ydelser/slutafregning-af-kompensation/07a104ac-b42f-47dd-a7df-a2b1fe73586e/

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv til info@rgh.dk eller ring på 5944 6577