Sidste udkald – Registrering af reelle ejere

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Virksomheder risikerer tvangsopløsning på grund af manglende registrering af reelle ejere – mangler du at registrere reelle ejere?

Danske virksomheder fik i maj 2017 pligt til at registrere deres reelle ejer. Langt de fleste virksomheder (96,5%) har nu gennemført registreringen, men nogle mangler stadig. Nu har Erhvervsstyrelsen fået mulighed for at tvangsopløse de virksomheder, der stadig ikke har registreret deres ejerforhold om reelle ejere.

En reel ejer er en fysisk person, der i sidste ende direkte eller indirekte ejer eller kontrollerer en tilstrækkelig del af ejerandelene eller stemmerettighederne, eller som udøver kontrol ved hjælp af andre midler. En tilstrækkelig del af ejerandelene (kapitalen) eller stemmerettighederne vil som udgangspunkt sige mere end 25 pct..

Læs mere i vedhæftede nyhed eller kontake os, enten direkte til din normale kontaktperson eller på 5944 6577 eller info@rgh.dk

Hent artikel
Registrering af reelle ejere.pdf 225,90 KB