Så er det snart forår!

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Så er vinter/forårsæsonen igang og det er lig med regnskab og selvangivelser.

Vores team er klar til at tage imod regnskabsmaterialet og hvis du ikke er kunde hos RevisorGården endnu, er vi altid klar til et uforpligtende møde, hvor vi over en kop kaffe kan drøfte hvad du og din virksomhed efterspørger har brug for og hvad vi kan tilbyde af assistance hertil.

Serviceeftersyn
Vi giver gerne din virksomhed et “serviceeftersyn” hvor vi kommer hele vejen rundt om din virksomheds tilstand og eventuelle forbedringsmuligheder.

Husk at gennemgå dine oplysninger hos SKAT

Husk at få tjekket din forskudsopgørelse for 2019, samt undersøge om dine skattemæssige oplysninger for 2018 er korrekte (via tastselv på skat.dk). Gennemgå også, om dine pensionsbetalinger er optimale, herunder om du har indbetalt op til grænsen på 54.700 DKK (eksl. arbejdsmarkedsbidrag og forsikringer betalt via din pensionsordning). Husk at alle betalinger skal ske inden nytår.

Servicefradraget (tidl. håndværkerfradraget) er blevet permanent fra 2018. Du kan få fradrag for serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Som noget nyt kan du få fradrag for installation af tyverialarmer. Serviceydelser giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person i 2018. Håndværksydelser giver fradrag på op til 12.000 kr. pr. person i 2018.

Husk i den forbindelse:

  • Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inklusive moms (ikke for materialer).
  • Du skal betale elektronisk fx med dankort, MobilePay, netbank (ikke med kontanter).
  • Husk at gemme din dokumentation for det udførte arbejde.
  • Fradragets værdi er ca. 27 %. Så hvis dit håndværkerfradrag er 3.000 kr., sparer du ca. 810 kr. i skat.

Vel mødt.

RevisorGården