Roland Petersen

Registreret revisor

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Hvad kan du hjælpe mig og min virksomhed med?

Jeg betragter mig selv som temmelig selvudslettende. Jeg har ikke brug for at hævde mig selv. Og det er måske ikke nogen dårlig egenskab at have som revisor? Det, jeg kan give, er mit engagement og min ærlighed. Jeg giver altid et ærligt svar, også selvom det er ubehageligt. Og så tolererer jeg ikke sjusk. Der skal være orden i tingene, ellers har jeg det ikke godt.

 

Hvad betyder personligt engagement for dig?

Jeg er opvokset i Holbæk og har arbejdet her hele mit liv. Jeg har gennem tiden involveret mig i det lokale sportsliv og har gennem årene været træner og formand for en lokal fodboldklub samt formand for Vig Festivalen. Mit engagement i det lokale foreningsliv holder, lige så længe jeg brænder for det. Hvis det bliver en sovepude, er jeg ikke med længere. Det gælder også for RevisorGården Holbæk. Her er mit engagement stadig stort, fordi jeg brænder for det, jeg laver. Så længe der er nye udfordringer, som for eksempel flytning til ny ejendom, flere medarbejdere og nye klienter, går jeg ikke i stå. Mine klienter er i høj grad også med til at fastholde mit engagement. Der er hele tiden nye udfordringer.