Martin Skovholm

Registreret revisor HD-R

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Hvad kan du hjælpe mig og min virksomhed med?

Jeg synes, jeg er god til at lytte, involvere mig og være engageret i kundernes virksomheder. Det interesserer mig at komme tæt på. Det tror jeg er en fordel for mange virksomhedsledere, som først og fremmest fokuserer på produktion og salg eller har svært ved at overskue eller forklare de økonomiske udfordringer, de står overfor. Her kan mit engagement og min evne til at lytte aktivt gøre en væsentlig forskel i forhold til at få virksomheden til at fungere og udvikle sig positivt.

 

Hvad betyder personligt engagement for dig?

Det personlige engagement er helt klart en nødvendighed for, at jeg kan fungere optimalt. Hvis mit arbejde kun handlede om tal, ville jeg mangle udfordringen. Det er vigtigt at være del af et netværk, som giver mulighed for at skabe nye relationer og få ny inspiration. Jeg synes, det er rart at møde mine kunder på gaden, i sportsklubben eller til en koncert. Jeg har ikke brug for at være den distancerede revisor. Jeg sætter pris på, at mit privatliv, mit netværk og mit arbejdsliv udgør en helhed.