Baggrund

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Personligt og lokalt engagement

Hvis du driver virksomhed i Holbæk og omegn, kender du os muligvis allerede. RevisorGården Holbæk er tæt knyttet til Holbæk og det vest- og midtsjællandske.

Vi har alle rødder i det lokale område, og for mange af os drejer det sig om et livslangt tilhørsforhold. Derfor kan du sagtens risikere at møde en af os på gaden, i supermarkedet, på løbeturen, i foreningen eller i et af egnens erhvervsnetværk. Vi dyrker det lokale liv og ved, hvad der sker i det lokale erhvervsliv. Det, tror vi på, er til din fordel.

Det personlige engagement er også et træk, som går igen hos alle os i RevisorGården Holbæk. Vi elsker at arbejde med revision, regnskab og rådgivning, men vi sætter lige så stor pris på at være involveret i din virksomheds drift, strategi og udvikling. Gennem et dedikeret personligt engagement kan vi medvirke til at styrke din virksomheds økonomi og værdi.

Det personlige og lokale engagement er det, der binder os sammen i RevisorGården Holbæk, og det er den drivkraft, som du kan få glæde af, hvis du vælger os som revisor for din virksomhed.