Sundhed

Få et godt råd

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem.

Fysioterapeut Læge Tandlæge Psykolog Kiropraktor Ergoterapeut Fitnesscenter

Er du indehaver af en klinik? Eller overvejer du at åbne eller overtage en klinik?

I det tilfælde er det værd at være opmærksom på, at der kan være særlige regler, som kun gælder for klinikker, og de kan være svære at gennemskue. For eksempel kan dit valg af selskabsform være afgørende for udbyttet af et senere salg af klinikken. Som læge eller psykolog er det også vigtigt at være opmærksom på, at du ikke kan gøre din klinik til et selskab, medmindre vedtægterne er godkendt af din brancheforening. Det kan også være en udfordring at beregne lønsumsafgiften i din klinik eller vælge den mest fordelagtige måde at investere dit overskud på. Kort sagt er der mange beslutninger, som kan have indflydelse på dit udbytte af klinikkens aktiviteter.

RevisorGården Holbæk har hjulpet mange klinikker godt i gang. Vi kan også give dig det, der skal til, for at du kan drive din klinik på en effektiv og rationel måde. Vi kan bidrage til, at du får et optimalt udbytte af din klinik. Vi hjælper dig, når du skal købe, sælge eller udvide din klinik. Vi hjælper dig med at vælge den virksomhedsform, som er mest fordelagtig for dig. Vi hjælper dig med at finde en fornuftig finansieringsform. Vi rådgiver dig, når dit overskud skal placeres.

Vi har hjulpet andre med at:

• udarbejde periode- og årsregnskaber samt eventuelle budgetter

• udarbejde selvangivelser samt personlige indkomstopgørelser

• rådgive om ændring af virksomhedsform, herunder hjælp til omdannelser

• rådgive i forbindelse med generationsskifte, køb og salg

• rådgive om investeringer, leasing og køb

• stå for kontakten med pengeinstitut, SKAT m.fl.

• bogføre samt moms-, lønsum- og lønregnskab

Fra første møde kompetent rådgivning. God kontakt og forståelse for specielle behov indenfor fag. Nem at få fat i, god til sparring og løsninger af opgaver. Forståelig gennemgang af virksomhedens regnskaber. God, brugbar dokumentation der holder alle krav som stilles. Kan anbefales.
Asger Lind Poulsen Speciallæge i Kirurgi og Urologi Rødovre
Venlig og kompetent vejledning er en selvfølgelighed. Sammen med bedre rådgivning for færre penge. Men endnu vigtigere er jeres dybe indsigt i vores branche og grundige kendskab til vores fag.
Kirsten Sillehoved Kiropraktor Kiropraktor Sillehoved ApS, Slagelse