Hvad kan vi gøre for dig

5 gode grunde til at du skal vælge os

Stærkt personligt engagement
Det personlige engagement er et træk, som går igen hos alle os i RevisorGården Holbæk. Vi elsker at arbejde med revision, regnskab og rådgivning. Men vi sætter lige så stor pris på, at være involveret i din virksomheds drift, strategi og udvikling. Gennem et dedikeret personligt engagement kan vi medvirke til at styrke din virksomheds økonomi og værdi.

 

Tæt lokalt tilhørsforhold
Vi har alle rødder i det lokale område og for mange af os drejer det sig om et livslangt tilhørsforhold. Derfor kan du sagtens risikere at møde en af os på gaden, i supermarkedet, på løbeturen, i foreningen eller i et af egnens erhvervsnetværk. Vi dyrker det lokale liv og ved hvad der sker i det lokale erhvervsliv. Det tror vi på er til din fordel.

Værdifuldt branchekendskab
Vi har opbygget ekstra stærke kompetencer indenfor en række brancher. Hvis du arbejder indenfor en af disse brancher betyder det, at du er sikker på at få rådgivning, service og revision, som er udover det sædvanlige og målrettet mod lige præcis din virksomheds behov.

 

Fleksible pakkeløsninger
Det er dig der bestemmer hvilken løsning der er bedst for din virksomhed. Der er ingen grund til overdrive indsatsen. På den anden side kan det heller ikke betale sig at fravælge en bedre løsning, hvis det kan give dig et bedre udbytte. Vi kan begynde med at give din virksomhed et økonomisk serviceeftersyn. Efterfølgende kan vi sammensætte en pakkeløsning som passer til dine behov. Så ved du hvad du kan forvente dig af os og hvad det kræver af dig.

 

Effektiv bogholderiservice
Vi har god erfaring med at hjælpe vores kunder med etablering af regnskabs-, fakturerings- og lønsystemer. Og hvad enten din virksomhed har et ekstraordinært eller dagligt regnskabsbehov, er vores bogholderiafdeling klar til at bistå med en effektiv og rationel indsats, hvad enten det drejer sig om bogføring, udarbejdelse af budget, periode-, løn- eller momsregnskab.

 

 

Få gode råd med hjem

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem. 

Book møde