Din revisor
Martin Skovholm, Registreret revisor HD-R, partner

Hvad kan du hjælpe mig og min virksomhed med?

Jeg synes, jeg er god til at lytte, involvere mig og være engageret i kundernes virksomheder. Det interesserer mig at komme tæt på. Det tror jeg er en fordel for mange virksomhedsledere, som først og fremmest fokuserer på produktion og salg eller har svært ved at overskue eller forklare de økonomiske udfordringer, de står overfor. Her kan mit engagement og min evne til at lytte aktivt gøre en væsentlig forskel, i forhold til at få virksomheden til at fungere og udvikle sig positivt.

 

Hvad er dine forudsætninger for at lave det du laver?
Det er egentlig tilfældigt at jeg blev revisor. Jeg har altid interesseret mig for tal og økonomi. Derfor slog jeg til, da muligheden opstod for få en uddannelse og blive registreret revisor. Og det har jeg ikke fortrudt. Efter at have arbejdet i forskellige revisorfirmaer bl.a. i København, blev jeg ansat hos RevisorGården Asnæs. I 1999 valgte jeg at blive partner i RevisorGården Holbæk som senere fusionerede med RevisorGården Asnæs. Og så blev ringen sluttet på en måde der passer mig rigtig fint, fordi jeg har et stærkt tilknytningsforhold til Holbæk hvor jeg er født og opvokset.

 

Hvorfor har du valgt at være revisor?
Jeg har det rigtig godt med den faglighed, det kræver at være revisor. Det betyder, at jeg hele tiden møder nye udfordringer og krav om personlig udvikling. Og det passer mig fint. Den menneskelige faktor er ligeså vigtig. Jeg bruger ikke så meget tid bag skrivebordet. I stedet mødes og taler jeg med alle de mennesker, som jeg hjælper. Jeg vil gerne fungere som deres rådgiver. På den måde kommer jeg rigtig tæt på virksomhederne og de mennesker, som står bag. Det giver et stærkt engagement og forståelse for den enkelte virksomhed. Det betyder, at jeg kan hjælpe ledelsen med til at træffe vigtige beslutninger for virksomhedens fremtid. Jeg har nok en særlig forkærlighed overfor de mennesker, som har en stærk passion og faglighed, men mangler tid til at fokusere på økonomien og den forretningsmæssige drift. Her kan jeg virkelig bruge mine evner til at kombinere forståelsen for tal og menneskers væsen.

 

Hvad betyder lokalt og personligt engagement for dig?
Det personlige engagement er helt klart en nødvendighed for, at jeg kan fungere optimalt. Hvis mit arbejde kun handlede om tal, ville jeg mangle udfordringen. Det er vigtigt at være del af et netværk, som giver mulighed for at skabe nye relationer og få ny inspiration. Jeg har altid haft en tæt tilknytning til Holbæk, og jeg synes, det er rart at møde mine kunder på gaden, i sportsklubben eller til en koncert. Jeg har ikke brug for at være den distancerede revisor. Jeg sætter pris på, at mit privatliv, mit netværk og mit arbejdsliv udgør en helhed.

 

Hvad er dine ønsker for fremtiden?

Lige nu og her synes jeg faktisk, at jeg har nået de fleste af mine personlige mål. Det er utrolig vigtigt, at det jeg laver er sjovt, og at jeg kan gå glad på arbejde hver dag. Og det gør jeg. Men naturligvis skal der altid være nye mål. Der skal være en drivkraft der holder lysten igang. Derfor er det vigtigt at skabe fortsat vækst i RevisorGården Holbæk. Vel og mærke en vækst som er kontrolleret, så vi kan fastholde det personlige engagement.

 

Få gode råd med hjem

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem. 

Book møde