Din revisor
Lene Kildegaard, Registreret revisor, partner

Hvad kan du hjælpe mig og min virksomhed med?
Jeg er den pligtopfyldende og autoritetstro type. Jeg er nok lidt forsigtig og vil helst altid være i god tid, når der er en deadline. Og for mange virksomheder giver det den nødvendige ro og tryghed. Og så er jeg jo kvinde og det kan være en fordel. Jeg har på fornemmelsen, at der er en del mænd, der synes, at det er nemmere at arbejde sammen med en kvinde omkring deres økonomi.

 

Hvad er dine forudsætninger for at lave det du laver?
I handelsskolen drømte jeg om at komme i en bank. Men uden held. Jeg tror, det der tiltrak mig ved bankverdenen, var muligheden for at kombinere økonomi med kundekontakt. Da det ikke lykkedes, kom jeg i stedet i lære som revisorassistent og blev senere uddannet som registreret revisor. Derefter var jeg ansat et par steder, indtil jeg i 1989 fik muligheden for at blive selvstændig, da jeg gik i partnerskab med fem andre revisorer. To af dem var Willy og Roland. I 2007 gik vi tre sammen om at etablere RevisorGården Holbæk.

 

Hvorfor har du valgt at være revisor?
Jeg har altid gerne villet arbejde med tal. Men jeg gik også efter at få kundekontakt. Begge dele har jeg fået som revisor. Jeg sætter pris på en tryg tilværelse, så det passer mig fint at arbejde indenfor et fag, som er præget af en høj grad af kontinuitet og sikkerhed. Samtidig nyder jeg også den variation og frihed, det giver, når der i nogle perioder er et stort arbejdspres og i andre perioder er mulighed for at slappe lidt af.

 

Hvad betyder lokalt og personligt engagement for dig?
Jeg er født og opvokset her på egnen og har aldrig haft lyst til at flytte væk. Jeg føler mig stærkt tilknyttet til det lokale. Er privat engageret i en rideklub samt Holbækgarden. Herudover er jeg formand for Ugerløse Brugsforening. Det personlige engagement og den nære kontakt til kunderne er drivkraften og mit engagement for at have lyst til at gå på arbejde.

 

Hvad er dine ønsker for fremtiden?
Det giver mig et kick hver gang, der kommer en ny medarbejder eller en ny kunde til. Det er tegn på udvikling, og det er grundlaget for mit engagement. Derfor er det vigtigt, at vi udvikler os. Ikke nødvendigvis for at blive store, men for at beholde motivationen og engagementet på et højt niveau.
 

 

 

 

Få gode råd med hjem

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem. 

Book møde