Din revisor
Britt Steen, Statsautoriseret revisor
Britt Steen, Statsautoriseret revisor

Hvad kan du hjælpe mig og min virksomhed med?

Jeg er en stille, rolig og tålmodig person. Jeg bruger gerne god tid til at udvikle tætte relationer. Jeg er god til at lytte og lytter mig ind til, hvad dit behov er. På den måde kan jeg i højere grad blive en værdifuld sparringspartner for din virksomhed. Jeg kan bidrage med høj faglig viden. Det, jeg leverer, er korrekt og i orden, hvilket giver tryghed, tillid og sikkerhed.

 

Hvad er dine forudsætninger for at lave det du laver?

Jeg har taget den lange ”rejse” til at blive revisor. Jeg har gennemgået en omfattende uddannelse, som efter handelsskolen har omfattet HD (R), cand.merc.aud og kursusforløb til revisoreksamen. Det betyder, at jeg i dag kan kalde mig statsautoriseret revisor. Samtidig med mit uddannelsesforløb har jeg arbejdet i forskellige revisionsfirmaer, både de ”store” og de små, på Midt- og Vestsjælland samt København. Gennem tiden har jeg især været revisor for mindre og mellemstore virksomheder, både selskaber og personligt ejede virksomheder. Mit fokus har ind imellem været på skat og virksomhedsomstrukturering, for eksempel spaltning eller fusion. Nu er jeg glad for at være generalist og beskæftige mig med en bred vifte af brancher og virksomhedstyper.

 

Hvorfor har du valgt at være revisor?
I begyndelsen var det interessen for tal, regnskab og bogholderi, der var udslagsgivende. Siden har det udviklet sig i takt med mit uddannelsesforløb. Nu fylder kontakten med mennesker og virksomheder meget mere. Jeg synes, det er sjovt at hjælpe mennesker med deres økonomiske forhold. Og jeg vil gerne holde fast i de samme kunder i en årrække, så forholdet bliver tæt. På den måde kan jeg bidrage med endnu mere.

 

Hvad betyder lokalt og personligt engagement for dig?
Mit arbejde bliver mere interessant, i takt med at engagementet stiger. Når jeg er engageret, bliver mit kendskab til mennesker og virksomheder dybere, og så kan jeg bedre hjælpe dem. Når kunderne kommer til os, skal de kunne mærke, at vi er tæt på, åbne, afslappede og uformelle. De må gerne glemme, at jeg har en titel, og i stedet betragte mig som et menneske. Det gør også en forskel, at jeg og mine kunder er en del af det samme lokale samfund. Det skaber tillid og tryghed, at vi alle er en del af den samme by og egn.

 

Hvad er dine ønsker for fremtiden?
Som en af de senest tilkomne i RevisorGården Holbæk er det mit mål at være en vigtig del af vores fremtid. Jeg vil naturligvis gerne være med til at udvide vores kundekreds. Jeg vil også gerne være med til at udvikle det faglige niveau i huset. Indadtil vil jeg gerne være sparringspartner for mine kollegaer. Udadtil vil jeg gerne være med til at udvikle nye ydelser og endnu bedre service til vores kunder.
 

 

 

Få gode råd med hjem

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem. 

Book møde