Din branche
revisor-til-klinik

Klinik

 

Er du praktiserende læge eller tandlæge? Eller er du psykolog, kiropraktor, fysioterapeut eller lignende? Så er du sandsynligvis indehaver af en klinik? Eller måske overvejer du at åbne eller overtage en klinik?

 

I det tilfælde er det værd at være opmærksom på, at der kan være særlige regler som kun gælder for klinikker, og de kan være svære at gennemskue. For eksempel kan dit valg af selskabsform være afgørende for udbyttet af et senere salg af klinikken. Som læge eller psykolog er det også vigtigt at være opmærksom på, at du ikke kan gøre din klinik til et selskab, med mindre vedtægterne er godkendt af din brancheforening. Det kan også være en udfordring at beregne lønsumsafgiften i din klinik. Og vælge den mest fordelagtige måde at investere dit overskud på. Kort sagt er der mange beslutninger, som kan have indflydelse på dit udbytte af klinikkens aktiviteter.

 

RevisorGården Holbæk har hjulpet mange klinikker godt i gang. Vi kan også give dig det der skal til, for at du kan drive din klinik, på en effektiv og rationel måde. Vi kan bidrage til, at du får et optimalt udbytte af din klinik. Vi hjælper dig når du skal købe, sælge eller udvide din klinik. Vi hjælper dig med at vælge den virksomhedsform, som er mest fordelagtig for dig. Vi hjælper dig med at finde en fornuftig finansieringsform. Vi rådgiver dig, når dit overskud skal placeres.

 

Og så kan vi sørge for at:


• udarbejde dine periode- og årsregnskaber, samt eventuelle budgetter
• udarbejde dine selvangivelser samt personlige indkomstopgørelser
• rådgive om ændring af din virksomhedsform, herunder hjælp til omdannelser
• rådgive i forbindelse med generationsskifte, køb og salg
• rådgive om dine investeringer, leasing og køb
• klare kontakten med dit pengeinstitut, SKAT m.fl.
• foretage din bogføring samt dit moms-, lønsum- og lønregnskab
 

 

Få gode råd med hjem

Book et uforpligtende møde med en af vores revisorer. Vi giver en kop kaffe, tager en snak om din virksomhed og giver dig gode råd med hjem. 

Book møde
Martin Skovholm

Kontakt   
Martin Skovholm
Registreret revisor HD-R
Tlf.: 59 44 65 77
Email: martin@rgh.dk

Lene Kildegaard

Kontakt   
Lene Kildegaard
Registreret revisor
Tlf.: 59 44 65 77
Email: lene@rgh.dk

Christina Spahl

Kontakt   
Christina Spahl
Registreret revisor
Tlf.: 59 44 65 77
Email: christina@rgh.dk